Advarsel!

Coronavirus Information på dansk / Information in English

Om forskerne – Københavns Universitet

SmartSleep > Om forskerne

Om forskerne

Naja Hulvej Rod

Professor, forskningsleder

Naja Hulvej Rod forsker i helbredskonsekvenser af stress, søvnproblemer og sociale faktorer. Med SmartSleep ønsker hun at undersøge, hvorvidt smartphones påvirker vores søvn, og hvilke helbredskonsekvenser det kan medføre. 

Læs mere om Naja Hulvej Rod

Nete Dissing

Post doc, projektleder

Nete Dissing er projektleder for SmartSleep projektet og forsker i unges sociale netværk, herunder hvilke konsekvenser digitale medier har for trivslen hos unge.

Læs mere om Nete Dissing

Billede af Henriette, lægeHenriette Svarre Nielsen

Professor, overlæge dr. med. 

Henriette Svarre Nielsen har en stor interesse i at forstå de faktorer, der komplicerer reproduktion og langtidskonsekvenser relateret til reproduktive sygdomme. Henriette Svarre Nielsen er sammen med Nina La Cour Freiesleben ansvarlige for de kliniske undersøgelser i SmartSleep. 

Alice Jessie Clark Lyth

Tenure track adjunkt

Alice Jessie Clark Lyths forskning fokuserer på søvnens betydning for vores helbred, og hvordan livsstil kan påvirke vores søvn.

Læs mere om Alice Jessie Clark Lyth

Thea Otte Andersen

Videnskabelig assistent

Thea Otte Andersen skrev kandidatspeciale omkring SmartSleep i foråret 2019 og forsker i, hvordan problematisk mobilbrug kan påvirke vores søvn samt mentale og fysiske helbred. 

Læs mere om Thea Otte Andersen

Elin Rosenbek Severinsen

Medicinstuderende

Elin Rosenbek Severinsen med til at udvikle SmartSleep projektet og udfører også de kliniske undersøgelser. Desuden skriver Elin sit kandidatspeciale i projektet. 

Elin interesserer sig for vores evne til at få børn, og hvordan sygdomme og livsstil, som fx søvn, kan påvirke denne evne.

Ekstra information / Sidebar