16. november 2018

Samarbejdet med DR rundes af med et flot deltagertal!

Danmarks Radios tema om søvn rundes af i dag. Du kan stadig deltage i spørgeskemaet her på siden et stykke tid endnu eller via DR's hjemmeside indtil kl 12 i nat.

"Tusind tak til alle de som har deltaget. Vi er overvældede over, at så mange har delt deres søvn og mobilvaner med os" siger Nete Dissing som er projektkoordinator. SmartSleep lagde ud med en forhåbning om at få 10.000 besvarelser, men 21.259 langt over vores forventning og der har virkelig været stor interesse for både emnet og eksperimentet. 

De endelige resultater fra SmartSleep eksperimentet vil løbende blive offentliggjort her på siden og i videnskabelige udgivelser senere hen. Med så mange deltagende er der virkelig meget at tage fat i og det vil helt sikker give os en masse spændende og relevant indsigt i danskernes mobilvaner.  

På vegne af hele SmartSleep teamet vil vi gerne sende en kæmpe stor tak til Danmarks Radio, Go' morgen P3, Den Frie Forskningsfond og sidst men ikke mindst til alle de tusindvis af danskere som har deltaget i spørgeskema undersøgelsen - vi er virkelig glade for det overvældende resultat

Edit: Tallet er i dag (19.11.18) 24.955 deltagere. Altså har næsten 25.000 mennesker deltaget i SmartSleep Eksperimentet. Mange tak til jer alle!